Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.
Productinformatie
De dertien beste chefs van Gent in een rock-'n-roll kookboek
Nergens eet je vernieuwender dan in Gent. De stad boomt op gastronomisch niveau en vrijwel elke maand komen er nieuwe zaken of foodconcepten bij. Maar wie zijn nu de absolute topchefs en culinaire trendsetters van dit moment? Hoe komt het dat Gent zo'n aantrekkingskracht op hen uitoefent? Welke eet- en drinkplekjes raden zij aan?XIII Gent neemt je mee in het leven van dertien kleurrijke topchefs uit Gent. Ze laten je proeven van hun unieke kookkunst en eigenzinnige stijl, maar delen ook hun favoriete bezigheden, hun grote voorbeelden en hun vurigste passies.Met bijna 40 recepten en 13 lijstjes met dé adressen, producten en iconen van de stad is dit rock-'n-roll kookboek een onmisbare culinaire gids voor je volgende uitstap in Gent.Kobe Desramaults | Chambre Séparée Olly Ceulenaere | Publiek Gilles Bogaert | Taxi's & Upper Anthony Snoeck | Volta Tom Van Lysebettens | Cochon de Luxe Marcelo Ballardin | Oak Thomas De Muynck | Karel de Stoute Kim Devisschere | Roots Lore Moerman | Bodo Matthias Devos | Vos Jason Blanckaert | Aroy Aroy Michaël Vrijmoed | Vrijmoed Vilhjalmur Sigurdarson | Souvenir 2.0Culinair recensent en food-writer Femke Vandevelde weet als geen ander de favoriete locaties, anekdotes en geheimen van chef-koks te achterhalen. Samen met foodfotograaf Pieter D'Hoop en zijn prachtige receptfoto's onthult ze het kloppend hart van de Gentse gastronomie.
Samenvatting
Nergens eet je vernieuwender dan in Gent. De stad boomt op gastronomisch niveau en vrijwel elke maand komen er nieuwe zaken of foodconcepten bij. Maar wie zijn nu de absolute topchefs en culinaire trendsetters van dit moment? Hoe komt het dat Gent zo'n aantrekkingskracht op hen uitoefent? Welke eet- en drinkplekjes raden zij aan?XIII Gent neemt je mee in het leven van dertien kleurrijke topchefs uit Gent. Ze laten je proeven van hun unieke kookkunst en eigenzinnige stijl, maar delen ook hun favoriete bezigheden, hun grote voorbeelden en hun vurigste passies.Met bijna 40 recepten en 13 lijstjes met dé adressen, producten en iconen van de stad is dit rock-'n-roll kookboek een onmisbare culinaire gids voor je volgende uitstap in Gent.Kobe Desramaults | Chambre Séparée Olly Ceulenaere | Publiek Gilles Bogaert | Taxi's & Upper Anthony Snoeck | Volta Tom Van Lysebettens | Cochon de Luxe Marcelo Ballardin | Oak Thomas De Muynck | Karel de Stoute Kim Devisschere | Roots Lore Moerman | Bodo Matthias Devos | Vos Jason Blanckaert | Aroy Aroy Michaël Vrijmoed | Vrijmoed Vilhjalmur Sigurdarson | Souvenir 2.0Culinair recensent en food-writer Femke Vandevelde weet als geen ander de favoriete locaties, anekdotes en geheimen van chef-koks te achterhalen. Samen met foodfotograaf Pieter D'Hoop en zijn prachtige receptfoto's onthult ze het kloppend hart van de Gentse gastronomie.
ISBN:
9789401452878Lees minder Lees meer
ISBN | 9789401452878 |
---|---|
Auteur | Femke Vandevelde |
Publisher | Lannoo |
Taal | Nederlands |
Publicatiejaar | 2019 |
Uitvoering | Hardcover |
Aantal bladzijdes | 216 |
Schrijf uw eigen review