Wildbijbel

Bekijk alles van
ISBN
9789048844845
Tijdelijk niet op voorraad - reserveer een exemplaar
Verwacht vanaf: 01-09-2020
26,99
Productinformatie

Samenvatting


Wildbijbel helpt je bij het kiezen, voorbereiden en klaarmaken van al het gangbare, in Nederland te verkrijgen wild. Aan de hand van heldere instructies en duidelijke foto's leer je stap voor stap alle belangrijke technieken om wild, zowel gevogelte als gewervelden, voor te bereiden. Met behulp van de basistechnieken kun je de prachtige stukken vlees op verschillende manieren bereiden, van roken tot pekelen en van braden tot konfijten. Nederlands bekendste wildrestaurant De Echoput geeft zijn mooiste wildgerechten prijs, zoals canard à l'orange en Veluwse reerug met kersen, amandel, zomerpostelein en cantharellen. Bijzondere gerechten die menig wildliefhebber zullen verrassen.Technieken om wild voor te bereiden, van fazant tot edelhertMeer dan 25 recepten van de chefs van De EchoputHeldere stap-voor-stapfoto'sVan klassieke bereidingen tot moderne gerechtenInclusief een hoofdstuk over wijn en wild

Biografie


Peter Klosse is eigenaar van Hotel De Echoput in Apeldoorn en oprichter van de Academie voor Gastronomie. Klosse benadert de begrippen smaak en proeven op een wetenschappelijke manier. Hij publiceerde meerdere boeken en ontwikkelde het moderne smaakdenken dat inmiddels overal wordt toegepast. Klosse heeft dit boek gemaakt met medewerking van de chefs Theus de Kok en Peter Paul van den Breemen.

ISBN:
9789048844845
Lees minder Lees meer
Meer informatie
ISBN9789048844845
AuteurPeter Klosse
PublisherOveramstel Uitgevers
TaalNederlands
Product FormPaperback
Publicatiejaar2018
Aantal bladzijdes464
Schrijf uw eigen review
Recensie achterlatenWildbijbel
Uw waardering
Het artikel is toegevoegd aan je winkelwagen