Wild kookboeken - Wild. Koken met ree, damhert en edelhert

Bekijk alles van
ISBN
9789081915632
20,00
Op voorraad
Productinformatie

Samenvatting


Wild. Koken met ree, damhert en edelhert Alweer het derde kookboek van Donald Buijtendorp en Ed van de Schootbrugge. Dit maal zijn de wildspecialisten aan de slag gegaan met het meest delicate stukje wild, het ree. Nee, het is geen hoog culinaire beroepsuiting geworden, geen kunstig opgemaakte borden. Eenvoud, ruw, WILD. Zeg maar zo uit het bos, laten besterven en dan op het vuur, in de Dutch Oven, op de grill en de Green Egg. Heerlijk! Eenvoud daar gaat het om. Zo als het is. De pure smaak van ree. Wild ja, maar delicaat. Een fijne textuur. De rug is geweldig, de nek is super. Het is maar wat je er mee doet. Wild is oogsten uit de natuur. Je weet wat je doet. Leeftijdbeoordeling? Niet eenvoudig, heel moeilijk zelfs. Is de bok nu zes? Is die jong of is die oud? In dit boek staat het allemaal. De waarheid en de onzin. Onmisbare informatie voor de reeënliefhebber en -jager.

ISBN:
9789081915632
Lees minder Lees meer
Meer informatie
ISBN9789081915632
AuteurDonald Buijtendorp
PublisherABC Uitgeverij
TaalNederlands
Product FormPaperback
Publicatiejaar2016
Aantal bladzijdes112
Schrijf uw eigen review
Recensie achterlatenWild kookboeken - Wild. Koken met ree, damhert en edelhert
Uw waardering
Het artikel is toegevoegd aan je winkelwagen