Wijsheid voor de vrouw

Bekijk alles van
ISBN
9789462785281
Productinformatie
Wijsheid voor de vrouw De Spreuken voor jou Is dit weer een van de vele zelfhulpboeken? Nee. Dit boek benadrukt dat ware wijsheid alleen verkrijgbaar is door een leven in de vreze des H. Eerst bespreekt de auteur de onschatbare waarde van wijsheid. Vervolgens behandelt dit boek (aan de hand van Spreuken) de kracht van woorden, het kiezen van vrienden, het geheim van zelfbeheersing, de omgang met onze gedachten, gevoelens en verlangens, nanciën en seksualiteit, om af te sluiten met een portret van ware wijsheid: de vrouw uit Spreuken 31. Praktisch en ontdekkend! Door de studievragen bij ieder hoofdstuk is dit boek zeer geschikt voor vrouwenverenigingen of -kringen. Doelgroep: vrouwen die christelijk willen leven

Samenvatting


De vreze des Heeren is het beginsel der wijsheid, en de kennis van de Heilige is inzicht. (Spr. 9:10, naar het Engels) Wijsheid voor vrouwen lijkt soms gemakkelijk te vinden te zijn in een van de vele zelfhulpboeken. Dit boek houdt zich verre van ‘gemakkelijke’ wijsheid. De auteur benadrukt telkens weer dat ware wijsheid alleen verkrijgbaar is door een leven in de vreze des heeren. Eerst bespreekt de auteur de onschatbare waarde van wijsheid en de ernstige gevolgen van dwaasheid. Vervolgens behandelt dit boek heel concreet (aan de hand van Spreuken): - de kracht van woorden - het kiezen van vrienden - het geheim van zelfbeheersing - de omgang met onze gedachten, gevoelens en verlangens - het beheer van financiën - het omgaan met seksualiteit Het boek sluit af met een portret van ware wijsheid: de vrouw uit Spreuken 31. Door de studievragen bij ieder hoofdstuk is dit boek zeer geschikt voor vrouwenverenigingen of -kringen.

Biografie


Lydia Brownback (VS) heeft op diverse vrouwenconferenties in Amerika lezingen gehouden over het leven als christen. Ook zijn verschillende boeken van haar hand verschenen.

ISBN:
9789462785281
Lees minder Lees meer
Meer informatie
ISBN9789462785281
AuteurLydia Brownback
PublisherBanier Bv, Uitgeverij De
TaalNederlands
Publicatiejaar2016
UitvoeringHardcover
Aantal bladzijdes256
Schrijf uw eigen review
Recensie achterlatenWijsheid voor de vrouw
Uw waardering

Boeken top 10

Op zoek naar de meest populaire boeken van dit moment? Bekijk dan de boeken top 10.

Het artikel is toegevoegd aan je winkelwagen