Werken met wild

Niet op voorraad
ISBN
9789048829644
9,99
Productinformatie
<p>Aan de hand van heldere instructies en duidelijke foto's leer je stap voor stap alle belangrijke technieken om wild, zowel gevogelte als gewervelden, uit te benen. Om de prachtige stukken vlees goed te bereiden wordt er aan de hand van basistechnieken duidelijk uitgelegd hoe te roken, pekelen, braden of konfijten, maar ook hoe een goede paté te maken of reestoof.<br>De chefs van Nederlands bekendste wildrestaurant De Echoput geven hun mooiste wildgerechten prijs die door amateurkoks goed na te maken zijn zoals Veluwse reerug met kersen, amandel, zomerpostelein en cantharellen. Bijzondere gerechten die menig wildliefhebber zullen verrassen.</p><p>Naast een informatief naslagwerk over de veelvoorkomende en gegeten wildsoorten in Nederland biedt <i>Werken met wild </i>allerhande tips en anekdotes over het meest duurzame vlees.</p>
ISBN:
9789048829644
Lees meer Lees minder
Meer informatie
AuteurPeter Klosse, Peter Paul van den Breemen, Theus de Kok
PublisherCarrera
TaalNederlands
Soort boekEbook
Publicatiejaar2015
Schrijf uw eigen review
Recensie achterlatenWerken met wild
Uw waardering
Het artikel is toegevoegd aan je winkelwagen