Werken in een wereldkeuken keuzevak bijzondere keuken

Op voorraad
ISBN
9789037225006
17,25
Productinformatie
Met de werkboeken van Edu4all leert uw leerling alles wat hij moet weten en kunnen voor het beroepsgerichte profiel- en keuzevak. Door veel te doen ontdekt de leerling wat hij leuk vindt en wat bij hem past. Zo kan hij zich goed oriënteren en voorbereiden op zijn verdere (studie)loopbaan.

Een stamppotje of een kop erwtensoep is lekker op zijn tijd. Maar zo nu en dan wat anders dan Hollandse kost ook! Daarom leert de leerling in dit werkboek hoe lekkere gerechten uit de Spaanse, Mexicaanse, Aziatische en Italiaanse keuken gemaakt kunnen worden. Ze maken kennis met de belangrijkste ingrediënten en technieken uit deze keukens. Ook leren ze hoe een assortiment aan gerechten samengesteld kan worden.
ISBN:
9789037225006
Lees meer Lees minder
Meer informatie
AuteurArjen Snapper, Martin Hilgen, Rene van Scharenburg
SeriesEdu4all HBR
PublisherEdu'Actief
TaalNederlands
Soort boekPaperback
Publicatiejaar2019
Schrijf uw eigen review
Recensie achterlatenWerken in een wereldkeuken keuzevak bijzondere keuken
Uw waardering
Het artikel is toegevoegd aan je winkelwagen