Werken in de keuken

Op voorraad
ISBN
9789037223156
17,25
Productinformatie
Met de werkboeken van Edu4all leert uw leerling alles wat hij moet weten en kunnen voor het beroepsgerichte profiel- en keuzevak. Door veel te doen ontdekt de leerling wat hij leuk vindt en wat bij hem past. Zo kan hij zich goed oriënteren en voorbereiden op zijn verdere (studie)loopbaan. In dit werkboek leert uw leerling volgens recept warme voor- en nagerechten, hoofdgerechten van vlees en gevogelte en bijgerechten van groente en aardappelen maken. Wanneer uw leerling in een keuken werkt, is het belangrijk dat hij planmatig kan werken en dat hij weet hoe ze samen op een veilige en hygiënische manier gerechten bereidt.
ISBN:
9789037223156
Lees meer Lees minder
Meer informatie
AuteurArjen Snapper, Martin Hilgen, Perry Bron
SeriesEdu4all HBR
PublisherEdu'Actief
TaalNederlands
Soort boekPaperback
Publicatiejaar2016
Schrijf uw eigen review
Recensie achterlatenWerken in de keuken
Uw waardering
Het artikel is toegevoegd aan je winkelwagen