Walrussen

Op voorraad
ISBN
9789055667345
13,00
Productinformatie

Samenvatting


Walrussen zijn zeezoogdieren. Ze brengen ongeveer tweederde van hun tijd in het water door. Ze zijn verwant aan zeehonden een zeeleeuwen. Net als zeeleeuwen kunnen walrussen op hun vier flippers lopen. Met hun ivoren slagtanden houden walrussen zich aan ijsschotsen vast en hakken ze ademgaten in het ijs. Walrussen eten voornamelijk kleine zeedieren, zoals schelpdieren, garnalen, krabben, wormen, zeesterren en zeekomkommers. Ze leven in kuddes van soms wel tweeduizend dieren.

ISBN:
9789055667345
Lees meer Lees minder
Meer informatie
AuteurRenee Rebman
PublisherUitgeverij Ars Scribendi B.V.
TaalNederlands
Soort boekHardback
Publicatiejaar2012
Schrijf uw eigen review
Recensie achterlatenWalrussen
Uw waardering
Het artikel is toegevoegd aan je winkelwagen