Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.
Productinformatie
Samenvatting
Waar komt je voedsel vandaan? Hoe wordt het geteeld en getransporteerd? Waarom verhongeren er mensen terwijl anderen enorme hoeveelheden eten weggooien? Voedsel en productie gaat dieper in op deze en andere vragen en probeert te beantwoorden hoe we een almaar groeiende wereldbevolking kunnen voeden. Voedsel voor de wereld belicht de verschillende landbouwmethoden, van kleinschalige zelfvoorzienende boerderijen tot extensieve voedselproducenten. Het licht de wereldvoedselindustrie door die ons van ons voedsel voorziet. Het boek staat stil bij de problemen waarvoor de landbouw nu staat en hoe we tegen de achtergrond van armoede, milieuvervuiling en klimaatverandering de wereld kunnen voeden. Richard en Louise Spilsbury zijn ervaren schrijvers van informatieve boeken voor kinderen. Ze schrijven over een breed scala van onderwerpen, met als specialisatie wetenschap en geografie en daarnaast geschiedenis, kunst en gezondheid. De consulent voor de serie, Nicholas Rowles, is een voormalige aardrijkskundeleraar in het middelbaar onderwijs en hoofdexaminator op het vakgebied. Hij doceert nu aan de lerarenopleiding van een universiteit.
ISBN:
9789055664788Lees minder Lees meer
Auteur | Richard Spilsbury |
---|---|
Publisher | Uitgeverij Ars Scribendi B.V. |
Taal | Nederlands |
Product Form | Hardback |
Publicatiejaar | 2010 |
Aantal bladzijdes | 32 |
Schrijf uw eigen review