Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.
Productinformatie
Samenvatting
Een zeer uitgebreide gids met foto's voor het herkennen van alle soorten - met boeiende informatie over de natuurlijke omgeving en de voedingswaarde en belangrijke tips voor het kopen, voorbereiden en bereiden. Bevat alle bekende soorten vis, schaal- en schelpdieren, zoals tonijn, zalm, schelvis, garnalen en oesters, maar ook een heleboel interessante variëteiten - van abalone, tilapia en snoekbaars tot de dodelijke maar heerlijke kogelvis. Meer dan honderd inspirerende recepten, alle voorzien van een kleurenfoto en duidelijke stap-voor-stapinstructies. Bevat recepten voor soepen, voorgerechten, mousses, patés en terrines, salades, hoofdgerechten, lichte en gezonden maaltijden en verfijnde schotels voor uw gasten.
ISBN:
9789048310296Lees minder Lees meer
ISBN | 9789048310296 |
---|---|
Auteur | Kate Whiteman |
Publisher | Veltman Uitgevers B.V. |
Taal | Nederlands |
Publicatiejaar | 2014 |
Uitvoering | Hardcover |
Aantal bladzijdes | 256 |
Schrijf uw eigen review