Vis & schelpdieren

Op voorraad
ISBN
9789048310296
10,00
Productinformatie

Samenvatting


Een zeer uitgebreide gids met foto's voor het herkennen van alle soorten - met boeiende informatie over de natuurlijke omgeving en de voedingswaarde en belangrijke tips voor het kopen, voorbereiden en bereiden. Bevat alle bekende soorten vis, schaal- en schelpdieren, zoals tonijn, zalm, schelvis, garnalen en oesters, maar ook een heleboel interessante variëteiten - van abalone, tilapia en snoekbaars tot de dodelijke maar heerlijke kogelvis. Meer dan honderd inspirerende recepten, alle voorzien van een kleurenfoto en duidelijke stap-voor-stapinstructies. Bevat recepten voor soepen, voorgerechten, mousses, patés en terrines, salades, hoofdgerechten, lichte en gezonden maaltijden en verfijnde schotels voor uw gasten.

ISBN:
9789048310296
Lees meer Lees minder
Meer informatie
AuteurKate Whiteman
PublisherVeltman Uitgevers B.V.
TaalNederlands
Soort boekHardback
Publicatiejaar2014
Aantal bladzijdes256
Schrijf uw eigen review
Recensie achterlatenVis & schelpdieren
Uw waardering
Het artikel is toegevoegd aan je winkelwagen