Freek & Gerdien - Verboden vuurwerk deel 9

Bekijk alles van
ISBN
9789402904185
Productinformatie
Freek en Gerdien beleven weer nieuwe avonturen op de boerderij. Ze verzorgen samen een aangereden ree. Een koe op de boerderij van Gerdien wordt ziek. Zouden de dieren beter worden? En waar zijn de poezen Moor en Sammier eigenlijk? Freek en Gerdien maken in dit deel verdrietige, maar ook spannende dingen mee. Als ze in aanraking komen met gevaarlijk vuurwerk, leert Freek een belangrijke les. Freek en Gerdien krijgen ook allebei een verrassing. Wat die verrassingen zijn, lees je in dit boek!

Samenvatting


Deel 9 serie Freek & Gerdien Freek en Gerdien beleven weer nieuwe avonturen op de boerderij. Ze verzorgen samen een aangereden ree. Een koe op de boerderij van Gerdien wordt ziek. Zouden de dieren beter worden? En waar zijn de poezen Moor en Sammier eigenlijk? Freek en Gerdien maken in dit deel verdrietige, maar ook spannende dingen mee. Als ze in aanraking komen met gevaarlijk vuurwerk, leert Freek een belangrijke les. Freek en Gerdien krijgen ook allebei een verrassing. Wat die verrassingen zijn, lees je in dit boek! Met illustraties van Adri Burghout.

Biografie


Jannie Koetsier-Schokker (1950) heeft tientallen kinderboeken geschreven. Mevr. Koetsier schrijft het liefst over iets wat echt gebeurd is en over wat belangrijk en leerzaam is voor kinderen

ISBN:
9789402904185
Lees minder Lees meer
Meer informatie
ISBN9789402904185
AuteurJannie Koetsier-Schokker
PublisherBanier Bv, Uitgeverij De
TaalNederlands
Publicatiejaar2017
UitvoeringHardcover
Aantal bladzijdes128
Schrijf uw eigen review
Recensie achterlatenFreek & Gerdien - Verboden vuurwerk deel 9
Uw waardering

Boeken top 10

Op zoek naar de meest populaire boeken van dit moment? Bekijk dan de boeken top 10.

Het artikel is toegevoegd aan je winkelwagen