Vacatures

Oproepkracht Schiphol, AKO Schiphol, Schiphol

Ben jij op zoek naar een leuke (bij)baan op een dynamische locatie en in een internationale omgeving? En zie jij het ook nog eens als een uitdaging om elke dag de klant tevreden en met een glimlach de deur uit te laten gaan? Lees dan absoluut verder!! In verband met uitbreiding van onze verkooppunten op Luchthaven Schiphol zoeken wij namelijk dringend oproepkrachten die op basis van een oproepcontract voor een aantal uur (tussen de 4 en 40 uur per week) beschikbaar zijn.

De functie

Als oproepkracht ben je samen met je collega's het visitekaartje van AKO op Schiphol. Je komt dagelijks in contact met een grote verscheidenheid aan mensen. Onze filialen op Schiphol (voor en achter de paspoortcontrole), zijn 7 dagen in de week open en hebben allemaal andere en afwijkende openingstijden. Wekelijks geef je aan wanneer je kunt werken en word je in overleg ingedeeld in het rooster. Dit zou zowel in de winkel als het magazijn kunnen zijn. Je bent minimaal één keer per week beschikbaar om in de nacht te beginnen met werken.


Wat verwachten wij?

  • Je bent minimumleeftijd 18 jaar.
  • Je kunt tussen de 4 en 40 uur per week werken. Tussen de 4 en 24 uur in het voor- en najaar. In het hoogseizoen kan dit oplopen naar 32 tot 40 uur in de week.
  • Je bent in staat om wissel- en weekenddiensten te werken waarbij je ook in de nacht (tussen 00.00 uur en 06.00 uur) kunt beginnen met werken.
  • Je kunt met het OV of eigen vervoer op alle mogelijke tijdstippen van en naar de luchthaven komen.
  • Je woont minimaal 8 jaar aaneengesloten in Nederland in verband met het aanvragen van een Schipholpas.
  • Uiteraard ben je representatief, vind je het leuk om in een team te werken en met klanten om te gaan.
Wat hebben wij te bieden?
  • Een dynamische functie op de grootste luchthaven van Nederland ◦Salaris dat per periode (4 weken) wordt uitbetaald
  • Korting op jouw aankopen bij AKO.
  • Diverse toeslagen waaronder een toeslag voor werken op zon- en erkende feestdagen en voor gewerkte uren in de nacht en in de avond.
  • Onbeperkt toegang tot goodhabitz.com met meer dan 100 online trainingen
NB. Medewerkers die met de auto komen, wordt een parkeerpas voor geregeld. Dit kan wel enige weken duren.
Medewerkers die met het openbaar vervoer komen, wordt tijdens het sollicitatieproces gevraagd om de reistijden van de trein of bus gedurende de nacht (tussen 00.00 uur en 06.00 uur) te bevestigen. Je kunt dit uitzoeken via www.9292.nl
Solliciteren
Spreekt deze functie je aan en maak jij het verschil? Reageer dan direct via de sollicitatiebutton. Je hoort binnen twee weken of en wanneer je wordt uitgenodigd voor een gesprek.
Een referentiecheck, een screening door de marechaussee en een integriteitscontrole via het waarschuwingsregister van de stichting Fraude Aanpak Detailhandel is onderdeel van de sollicitatieprocedure.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.