Vacatures

Assistent filiaalmanager / 1e medewerker verkoop Schiphol, AKO Schiphol, Schiphol

Zet jij net dat stapje extra om onze klanten een optimale beleving te geven? Krijg jij energie van het coachen en motiveren van je medewerkers? En vind je ook nog eens leuk om op een dynamische en hectische omgeving te werken waar geen dag hetzelfde is? Dan hebben wij dé baan voor jou!

 

Omdat het in onze winkels op Schiphol Airport altijd druk is, zijn wij hard opzoek naar nieuw talent. Als uitbreiding op ons team zijn wij op zoek naar nieuwe collega’s in de functie van Assistent filiaalmanager/ 1e Medewerker Verkoop voor 32 – 40 uur per week. 

 


De functie

 

Voor onze nieuwe assistent filiaalmanager/ 1e Medewerker Verkoop staat de klant altijd op nummer 1. Je wordt blij van tevreden klanten en weet je team te motiveren om de klant altijd met een glimlach te helpen. Alles wat je doet staat in het teken van blije klanten en collega’s; van de winkelpresentatie tot adviseren van klanten en van de financiële administratie tot het coachen van je team. Omdat je als assistent filiaalmanager mede eindverantwoordelijk bent voor de resultaten van jouw filiaal denk je mee over het behalen van de commerciële doelstellingen van je winkel en probeer je KPI’s slim te beïnvloeden.

 


Wat verwachten wij?

 

Het creëren van een bijzondere winkelbeleving vraagt om een bijzondere talenten. Een assistent filiaalmanager bij AKO moet daarom over de volgende eigenschappen beschikken;

  • Klantgerichtheid. Je hebt oprechte interesse in onze klanten en collega’s.
  • Commercieel inzicht. Maar nooit zonder de klanttevredenheid uit het oog te verliezen
  • Communicatieve vaardigheden. Deze gebruik je om goed in te spelen op de behoeften van de klant en je collega’s.
  • Verantwoordelijkheidsgevoel. Je bent samen met de manager verantwoordelijk voor de resultaten van je filiaal. Uiteraard krijg je veel ruimte om hier invloed op uit te oefenen.
  • Leidinggevende capaciteiten. Je hebt ervaring als coachende leidinggevende in de detailhandel.
  • Flexibel inzetbaar. Onze winkels op Schiphol zijn 365 dagen per jaar en bijna 24 uur per dag geopend. Het is daarom belangrijk dat je ook in de avonden en de weekenden kunt en wilt werken.
  • Ambitieus. Je krijgt bij ons alle mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen. Als basis ben je in het bezit van een afgeronde Mbo-opleiding, bij voorkeur MBO 3 – eerste verkoper of MBO 4 – filiaalmanager detailhandel.

 

Wat hebben wij te bieden?

Wij verwachten veel van onze assistent filiaalmanagers, maar je krijgt ook zeker wat van ons. Wij bieden je een afwisselende en verantwoordelijke functie waarin je samen met je manager veel vrijheid krijgt. Samen hebben jullie één doel; de kwaliteit van je winkel én je medewerkers steeds verder ontwikkelen. Dit allemaal met het doel om het steeds weer iets beter te doen voor je klanten. Je krijgt van ons een werkplek op een locatie in Nederland die ook nog eens goed bereikbaar is met het openbaar vervoer.

 

Uiteraard vinden wij het ook belangrijk dat jij ook blijft groeien. Dit gebeurd on-the-job, bijvoorbeeld door middel van een mooi inwerktraject waarin we je niet alleen laten kennismaken met je eigen filiaal, maar ook krijg je onbeperkt toegang tot www.goodhabitz.com. Hier vind je meer dan 100 onlinetrainingen om jezelf verder te ontwikkelen. Bij goed functioneren zijn er in deze functie mogelijkheden om door te groeien naar de functie van filiaalmanager.

 

Werk je op zondag of een erkende feestdag, dan krijg je heir een toeslag voor. Maar omdat de boog niet altijd gespannen kan zijn, krijg je bij AKO niet alleen vakantiedagen, maar ook Atv-dagen. Ook kun je met korting aankopen doen in onze filialen en op www.ako.nl.

 


Solliciteren

 

Spreekt deze functie je aan en voldoe je ook nog aan de volgende criteria, reageer dan direct via de sollicitatiebutton.

  • Je bent minimaal 8 jaar in Nederland woonachtig.
  • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal, maar je kunt je ook goed verstaanbaar maken in het Engels

 

Je hoort binnen twee weken of en wanneer je wordt uitgenodigd voor een gesprek. Voor meer informatie over onze organisatie kun je terecht op www.ako.nl of www.audax.nl

 

Een referentiecheck, een screening door de marechaussee en een integriteitscontrole via het waarschuwingsregister van de stichting Fraude Aanpak Detailhandel is onderdeel van de sollicitatieprocedure.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.