Vacatures

Verkoopmedewerker AKO Amstelveen, AKO Amstelveen, Amstelveen

Ben jij op zoek naar een uitdagende (bij)baan binnen een organisatie waar je veel verantwoording krijgt en veel kunt leren? Is het voor jou een uitdaging om elke dag de klant tevreden en met een glimlach de deur uit te laten gaan? Lees dan absoluut verder!! 

De functie

Als verkoopmedewerker ben je samen met je collega's het visitekaartje van AKO. Je bent dagelijks bezig met het adviseren van de klant en het verkopen en afrekenen van onze producten. Daarnaast zorg je ervoor dat de producten goed worden gepresenteerd en dat de winkel er aantrekkelijk en verzorgd uitziet. De werkzaamheden zijn erg afwisselend. Het ene moment help je een klant bij het vinden van een goed boek en even later doe je de bestellingen of sluit je de winkel af.

 

Wat verwachten wij?

Je bent een enthousiaste kandidaat met een klantgerichte instelling, die tussen de 32 en 40 uur per week beschikbaar is. Voor jou is het een sport om elke klant blij de deur uit te laten gaan en je vindt het leuk om op klanten af te stappen en ze te adviseren. Je houdt je hoofd koel in drukke situaties en kan snel schakelen tussen verschillende taken. Ook loop je niet weg voor de verantwoording die je krijgt. Daarnaast stel je jezelf flexibel op en ben je bereid om werkzaam te zijn bij andere AKO winkels.


Ervaring met verkoop- of kassawerkzaamheden is een pré. Interesse in boeken en tijdschriften is geen vereiste maar wel een pluspunt, zeker als je klanten moet adviseren. Onze voorkeur gaat uit naar kandidaten die binnen een straal van 15 kilometer van het filiaal wonen en per direct beschikbaar zijn.

 

Wat hebben wij te bieden?

  • Salaris dat per periode (4 weken) wordt uitbetaald
  • Een veelzijdige en afwisselende functie in een informele organisatie.
  • Korting op jouw aankopen bij AKO.
  • Onbeperkt toegang tot goodhabitz.com met meer dan 100 onlinetrainingen.
 
Maak jij het verschil?
Reageer dan direct via de sollicitatie button. Onze voorkeur gaat uit naar een nieuwe collega die binnen 30 minuten op het werk aanwezig kan zijn.

Een referentiecheck en een integriteitscontrole via het waarschuwingsregister van de stichting Fraude Aanpak Detailhandel zijn onderdeel van de sollicitatieprocedure.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.