Vacatures

Verkoopmedewerker Amsterdam De Bijenkorf, AKO Amsterdam De Bijenkorf, Amsterdam

Ben jij op zoek naar een leuke (bij)baan in het grootste warenhuis van Nederland? En zet jij net dat stapje extra om onze klanten een optimale beleving te geven? Dan zijn wij op zoek naar jou!

 

Voor ons shop-in-shop verkooppunt in de Bijenkorf in Amsterdam zoeken wij een parttime verkoopmedewerker met een nul-urencontract die zowel doordeweeks als in het weekend flexibel beschikbaar is.


De functie

Als verkoopmedewerker ben je samen met je collega's het visitekaartje van AKO in de Bijenkorf. Je komt dagelijks in contact met een grote verscheidenheid aan mensen. Je kunt je daarom goed inleven in de klant en zorgt voor de best mogelijke service voor onze klanten. Je adviseert en inspireert én je hebt een scherpe blik op de presentatie op de winkelvloer. Omdat je in een klein team werkt, krijg je veel verantwoordelijkheid. Je wordt in overleg ingedeeld in het rooster. Je kunt tussen de 0 en 24 uur per week worden ingeroosterd.


Wat verwachten wij?

Natuurlijk ben jij iemand die 100% aandacht heeft voor de klant. Je bent enthousiast, commercieel ingesteld en in staat om de verwachtingen van onze klanten blijvend te overtreffen. Voor jou is het een sport om elke klant blij de deur uit te laten gaan en je vindt het leuk om op de klanten af te stappen en zet te adviseren.

 
Verder voldoe je aan de volgende criteria;

  • Je hebt liefde voor en kennis over het boek
  • Je hebt een passie voor klanten.
  • Je bent een teamplayer met een grote mate van energie
  • Je bent flexibel met betrekking tot werktijden (ook in de weekenden en op koopavonden)
  • Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal

Wat hebben wij te bieden?

  • Een dynamische functie in het warenhuis van Amsterdam
  • Korting op aankopen via www.ako.nl of in een AKO-vestiging
  • Toeslag voor werken op zon- en erkende feestdagen
  • Onbeperkt toegang tot www.goodhabitz.com met meer dan 100 onlinetrainingen
  • Volop mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen en je talenten te benutten


Maak jij het verschil?

Reageer dan direct via de sollicitatie button. Onze voorkeur gaat uit naar een nieuwe collega die binnen 30 minuten op het werk aanwezig kan zijn.

Een referentiecheck en een integriteitscontrole via het waarschuwingsregister van de stichting Fraude Aanpak Detailhandel zijn onderdeel van de sollicitatieprocedure.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.