Surinaamse recepten van A tot Z

Niet op voorraad
ISBN
9789054290575
19,99
Productinformatie
In 'Surinaamse recepten van A tot Z' treft men de variatie aan die de keuken van de verschillende bevolkingsgroepen zo aantrekkelijk maakt, zoals rijst met kouseband en/of bruine bonen uit de Creoolse keuken, roti en bara uit de Indiase keuken, bami en teloh uit de Indonesische keuken en witte nasi en chop soy uit de Chinese keuken. In het boek vindt de fijnproever de meest exclusieve experimenten, zowel voor de warme maaltijd als voor bij de borrel. Ook bevat het boek vegetarische recepten, die zelfs de niet-vegetarier heerlijk zal vinden en lekker pittig !

'Surinaamse recepten van A tot Z' is het derde kookboek van Muriel Sam-Sin-Hewitt. Ze werd geboren in Paramaribo en verzorgde tweeentwintig jaar lessen in kook- en voedingsleer op de Eerste Surinaamse Huishoud- en Industrieschool en gaf daarnaast kookcursussen Fijne Keuken. Het boek wordt ingeleid door Cynthia Mc Leod, schrijfster van de succesvolle roman 'Hoe duur was de suiker ?'
ISBN:
9789054290575
Lees meer Lees minder
Meer informatie
AuthorM. Sam-Sin-Hewitt
PublisherSingel Uitgeverijen
LanguageNederlands
Binding MethodPaperback
Year of Publication2014
Schrijf uw eigen review
Recensie achterlatenSurinaamse recepten van A tot Z
Uw waardering
Het artikel is toegevoegd aan je winkelwagen