Strudel + Knödel

Bekijk alles van
ISBN
9789038805986
32,50
Op voorraad
Productinformatie

Samenvatting


Strudel + Knödel laat zien dat de Duitse keuken veel meer is dan alleen Sauer kraut en Schwärzwalder Kirsch. De gerechten van Anja Dunk zijn eigentijds, zacht gekruid en vol van smaak. Van volkoren karnemelkwafels en met karwijzaad geroosterde bieten tot bierknoedels met romige jenever bessenchampignons. De moderne Duitse keuken van Anja Dunk is levendig, snel en diep verweven met de seizoenen. Strudel + Knödel bevat meer dan tweehonderd recepten voor de dagelijkse familietafel, maar ook voor snacks en speciale gelegenheden. Het is een onmis baar naslagwerk voor alle basisgerechten uit de Duitse keuken en biedt nieuwe inspiratie voor smakelijke en eenvoudige maaltijden.

Biografie


Anja Dunk is in Wales geboren en heeft een Duitse moeder en een Welshe vader. Haar kindertijd speelde zich voornamelijk af in Wales, maar ook in Duitsland, Afrika en Zuidoost-Azië. Dunks liefde voor eten begon thuis aan de keukentafel, maar groeide met name in de jaren dat zij werkte in cafés en restaurants. Dunk werkt nu als freelance-kok, voornamelijk voor cateringklussen bij grote evenementen en partijen.

ISBN:
9789038805986
Lees minder Lees meer
Meer informatie
ISBN9789038805986
AuteurAnja Dunk
PublisherNijgh & Van Ditmar
TaalNederlands
Publicatiejaar2019
UitvoeringHardcover
Aantal bladzijdes368
Schrijf uw eigen review
Recensie achterlatenStrudel + Knödel
Uw waardering

Boeken top 10

Op zoek naar de meest populaire boeken van dit moment? Bekijk dan de boeken top 10.

Het artikel is toegevoegd aan je winkelwagen