Sterren van de hemel

Bekijk alles van
ISBN
9789081764865
Productinformatie

Samenvatting


In Sterren van de hemel draait het om samen genieten. Ook als je 'niets' mag eten, bijvoorbeeld vanwege een voedselovergevoeligheid. De recepten van Larisse zijn vrij van de meest voorkomende allergenen, zonder dat je ook maar iets mist. Het maakt van Sterren van de hemel een prachtig kookboek voor alle mogelijke kook- en eetmomenten die je samen wilt delen.

Recensies


(...) De wens van haar zoon dat iedereen met een allergie net zo lekker zou kunnen eten als hij, vormde de inspiratiebron voor "Sterren van de hemel". Maar de auteur wil meer bereiken met het kookboek. Ze wil dat in gezinnen met voedselovergevoeligheid voortaan iedereen uit dezelfde pan kan eten; geen apart potje voor het gezinslid met de pinda- of de koemelkallergie. "Pas wanneer je ervaart dat genieten van lekker eten niet voor iedereen vanzelfsprekend is, realiseer je je hoe belangrijk de maaltijd eigenlijk is. Hoe eten verbindt. Met de recepten in dit boek wordt samen genieten voor iedereen mogelijk. (...) "Sterren van de hemel" is al met al een zeer compleet kookboek met recepten voor soepen, sauzen, salades, pasta, hamburgers, zoete en hartige tussendoortjes, kruidenmengsels, traktaties en nog veel meer.

Biografie


Larisse is culinair schrijver, culinair adviseur en trainer. Haar grootste inspiratie is haar zoontje Daan*. Dankzij hem weet ze precies wat het is om te leven en eten met een voedselovergevoeligheid. Hij zette haar aan tot ongekende creativiteit in de keuken en verwoordde met zijn wens haar missie: iedereen moet lekker kunnen eten, zelfs als ze 'niets' mogen.

ISBN:
9789081764865
Lees minder Lees meer
Meer informatie
ISBN9789081764865
AuteurLarisse van der Haar-Buijze
PublisherLoopvis
TaalNederlands
Publicatiejaar2015
UitvoeringHardcover
Aantal bladzijdes240
Schrijf uw eigen review
Recensie achterlatenSterren van de hemel
Uw waardering

Boeken top 10

Op zoek naar de meest populaire boeken van dit moment? Bekijk dan de boeken top 10.

Het artikel is toegevoegd aan je winkelwagen