Simple smart cooking

Op voorraad
ISBN
9789048829187
29,99
Productinformatie

Let op: Epub3 fixed lay-out, niet geschikt voor e-reader.
In dit boek zet Julius Jaspers zeventien basisproducten in de schijnwerpers: aardappel, aardbeien, appel, aubergine, chocolade, citroen, eieren, granen en peulvruchten, kip, knollen en wortels, pasta, rund en kalf, schaal- en schelpdieren, uien, varken, vis en zuivel. Met elk product maakt Julius tien recepten: vijf 'echte' recepten die stap voor stap worden uitgewerkt en vijf 'lekker maken' die neerkomen op korte ideeën ter inspiratie en uitnodigen tot experimenteren.

Smaken van toen in een nieuw jasje. De basis staat centraal. Niet te veel poespas. Alles op Julius' geliefde Smart Cooking-manier die het best valt samen te vatten met zijn veelgebruikte uitspraak: 'Open de flessen, omring je met de beste ingrediënten en aan de slag!'

ISBN:
9789048829187
Lees meer Lees minder
Meer informatie
AuteurJulius Jaspers
PublisherCarrera
TaalNederlands
Soort boekHardcover
Publicatiejaar2015
Schrijf uw eigen review
Recensie achterlatenSimple smart cooking
Uw waardering
Het artikel is toegevoegd aan je winkelwagen