Sichuan

Op voorraad
ISBN
9789059569782
39,99
Productinformatie
Bijna twintig jaar na de publicatie van haar boek Sichuan Cookery, - verkozen tot een van de beste kookboeken aller tijden - keert Fuchsia Dunlop terug naar de regio waar haar eigen culinaire reis begon. Sichuan voegt meer dan 70 recepten toe aan de originele bestseller en toont Dunlops ongeëvenaarde kennis van de smaken, texturen en sensaties van de Sichuan keuken.

Sichuan laat zien hoe je klassiekers kunt recreëren, zoals Mapo Tofu, dubbel gebakken varkensvlees en Gong Bao Kip, of traditionele recepten, zoals Bang Bang Kip, gekruide komkommer salade en groene bonen in gembersaus. Met prachtige eet- en reisfotografie en versterkt door de culinaire en culturele geschiedenis van de regio geeft Sichuan een heerlijk inzicht in één van de meest bijzondere keukens ter wereld.
ISBN:
9789059569782
Lees meer Lees minder
Meer informatie
AuteurFuchsia Dunlop
PublisherFontaine Uitgevers
TaalNederlands
Soort boekHardcover
Publicatiejaar2019
Schrijf uw eigen review
Recensie achterlatenSichuan
Uw waardering
Het artikel is toegevoegd aan je winkelwagen