Sergio Herman, Peter Goossens en Roger van Damme

ISBN
9789089311566
Productinformatie
In dit prestigieuze kookboek leggen dé drie topchefs van het moment (Sergio Herman, Peter Goossens en Roger van Damme) haarfijn uit hoe je hun favoriete gerechten klaarmaakt.Stap voor stap, rechttoe rechtaan en verrassend helder onthullen de drie onbetwiste grootmeesters van de Belgische en Nederlandse gastronomie hun keukengeheimen. Zo wordt sterrenkeuken een haalbare kaart.

ISBN:
9789089311566
Lees minder Lees meer
Meer informatie
ISBN9789089311566
PublisherBorgerhoff & Lamberigts
TaalNederlands
Publicatiejaar2010
UitvoeringPaperback
Aantal bladzijdes175
Schrijf uw eigen review
Recensie achterlatenSergio Herman, Peter Goossens en Roger van Damme
Uw waardering

Boeken top 10

Op zoek naar de meest populaire boeken van dit moment? Bekijk dan de boeken top 10.

Het artikel is toegevoegd aan je winkelwagen