SDU Commentaar - Sdu Commentaar Wet bescherming Persoonsgegevens. Editie 2017

ISBN
9789012401029
Productinformatie

Samenvatting


Sdu Commentaar Wet bescherming persoonsgegevens is een boek waarin de Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp) artikelsgewijs wordt becommentarieerd. Bovendien vindt u per artikel een actueel overzicht van jurisprudentie en literatuur. In deze nieuwe editie is, vooruitlopend op het van kracht worden van de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) op 25 mei 2018, bij de becommentarieerde artikelen een verwijzing opgenomen naar de corresponderende artikelen in de AVG.De auteurs richten zich met dit commentaar op de advocatuur, bedrijfsjuristen en alle andere professionals die in hun praktijk met persoonsgegevens in aanraking komen. Sdu Commentaar Wet bescherming persoonsgegevens sluit naadloos aan bij de praktijk: de wetsartikelen waarmee u het meest te maken heeft, worden het meest uitgebreid becommentarieerd.Redactie en auteurs; mr. drs. T.F.M. Hooghiemstra is principal consultant bij Pblq te Den Haag. mr. dr. S. Nouwt is privacyadviseur en adviseur gezondheidsrecht bij de artsenorganisatie KNMGte Utrecht

ISBN:
9789012401029
Lees minder Lees meer
Meer informatie
ISBN9789012401029
PublisherSdu Uitgevers
TaalNederlands
Publicatiejaar2017
UitvoeringHardcover
Aantal bladzijdes584
Schrijf uw eigen review
Recensie achterlatenSDU Commentaar - Sdu Commentaar Wet bescherming Persoonsgegevens. Editie 2017
Uw waardering

Boeken top 10

Op zoek naar de meest populaire boeken van dit moment? Bekijk dan de boeken top 10.

Het artikel is toegevoegd aan je winkelwagen