Sambals en sauzen

Op voorraad
ISBN
9789461883513
8,99
Productinformatie
Sambals en sauzen uit de Indonesische keuken zijn tegenwoordig heel bekend en volop te koop. Maar nog lekkerder zijn zelfgemaakte sambals en sauzen! Bereid ze zelf van verse ingrediënten: diverse soorten pepers, specerijen en bumbu (allerlei heerlijke smaakmakers). De recepten in dit boekje komen uit verschillende streken van Indonesië; vaak ontstaan er variaties door gewoon de ingrediënten te gebruiken die in huis voorhanden zijn. Maak eens Sambal aceh, heerlijk bij nasi of bami goreng, of sambal campur pedis, die perfect bij een rijsttafel past. Zoekt u een saus voor bij geroosterd varkensvlees, probeer dan eens Saos babi pangang; maar ook voor knoflooksaus (Saos bawang putih) en pindasaus (Saos saté) vindt u hier fantastische recepten. Proef de smaak van Indonesië met deze heerlijke sambals en sauzen.
ISBN:
9789461883513
Lees meer Lees minder
Meer informatie
AuthorCiska Cress
PublisherLantaarn Publishers
LanguageNederlands
Binding MethodHardcover
Year of Publication2014
Schrijf uw eigen review
Recensie achterlatenSambals en sauzen
Uw waardering
Het artikel is toegevoegd aan je winkelwagen