Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.
Productinformatie
Samenvatting
Risotto ‒ geprezen om zijn textuur, smaak en veelzijdigheid ‒ maakt in Italië al sinds de achtste eeuw deel uit van het menu en is een van de beroemdste gerechten van dit land. U komt al snel tot de ontdekking dat u dit iconische gerecht met tal van verschillende ingrediënten kunt bereiden, van de nederige tomaat tot de zeer gewilde truffel. Veel gerechten gaan vergezeld van prachtige foto's, terwijl u aan de hand van stapsgewijze instructies leert om de perfecte risotto en die o zo belangrijke bouillon te maken.
ISBN:
9789048315543Lees minder Lees meer
ISBN | 9789048315543 |
---|---|
Auteur | Valentina Harris |
Publisher | Veltman Uitgevers B.V. |
Taal | Nederlands |
Publicatiejaar | 2018 |
Uitvoering | Hardcover |
Aantal bladzijdes | 192 |
Schrijf uw eigen review