Red Zuurdesem

Bekijk alles van
ISBN
9789464052725
28,50
Op voorraad
Productinformatie
Waarom is het ene brood zo saai terwijl het andere barst van de smaak? In deze zoektocht naar de smaak en wetenschap van brood maakt Wouter zijn handen en keuken vuil en laat hij verschillende gepassioneerde experten aan het woord: van molenaars, bakkers en brouwers tot microbiologen en biochemici. Al snel blijkt dat zuurdesem een centrale rol speelt, een eeuwenoude techniek die door het jachtige leven van de moderne mens onterecht naar de achtergrond verdrongen werd. Hoog tijd dus om zuurdesem te redden van de vergetelheid en te ontdoen van de mystiek. Red Zuurdesem is een met liefde gebakken boek waarin traag gefermenteerde ideeën uit zowel de praktische als de theoretische wereld met succes worden gecombineerd tot één geurig geheel, rijkelijk belegd met tips en formules om zelf aan de slag te gaan.

ISBN:
9789464052725
Lees minder Lees meer
Meer informatie
ISBN9789464052725
AuteurWouter Groeneveld
PublisherBrave New Books
TaalNederlands
Publicatiejaar2020
UitvoeringPaperback
Aantal bladzijdes369
Schrijf uw eigen review
Recensie achterlatenRed Zuurdesem
Uw waardering

Boeken top 10

Op zoek naar de meest populaire boeken van dit moment? Bekijk dan de boeken top 10.

Het artikel is toegevoegd aan je winkelwagen