Recepteerkunde

ISBN
9789031377886
105,95
Op voorraad
Productinformatie

Samenvatting


Recepteerkunde is compleet vernieuwd en helemaal bij de tijd. Van een vraag van de arts tot quality by design, van mortier tot autoclaaf, van ingangs- tot eindcontrole, van recept tot productdossier, van apotheek tot thuiszorg, het komt allemaal aan de orde. Zowel voor de specialist als voor de generalist is Recepteerkunde onmisbaar.Wie zelf bereidt uit grondstoffen op kleine of grote schaal, of handelspreparaten aanpast, kan niet zonder Recepteerkunde, maar ook zij die bereidingen van anderen afleveren of preparaten voor toediening gereed maken vinden er noodzakelijke informatie.Deze editie is alleen bedoelt voor studenten en kan alleen worden bestelt bij opgave van het studentennummer.

ISBN:
9789031377886
Lees minder Lees meer
Meer informatie
ISBN9789031377886
PublisherBohn Stafleu van Loghum
TaalNederlands
Publicatiejaar2009
UitvoeringPaperback
Aantal bladzijdes907
Schrijf uw eigen review
Recensie achterlatenRecepteerkunde
Uw waardering

Boeken top 10

Op zoek naar de meest populaire boeken van dit moment? Bekijk dan de boeken top 10.

Het artikel is toegevoegd aan je winkelwagen