Privacyverklaring

Hieronder treft u de privacy voorwaarden van AKO aan, die gelden op elk gebruik van de webpagina’s van www.ako.nl. Hierin staat beschreven welke (persoons)gegevens AKO verwerkt, voor welke doeleinden en wat AKO doet om uw privacy te beschermen. 

Verwerking persoonsgegevens

AKO verwerkt uw persoonsgegevens in overeenstemming met de relevante privacywetgeving (Telecommunicatiewet en de AVG). Door onze website te gebruiken verklaart u deze privacy voorwaarden te hebben gelezen en gaat u ermee akkoord daaraan gebonden te zijn. 

Gegevensverzameling

AKO verzamelt gegevens omtrent de gebruikers van de website, zoals domein, browsertype, bezochte pagina’s en IP-adres via noodzakelijke en statistische cookies.
Daarnaast verzamelt AKO slechts tot personen herleidbare informatie die uitdrukkelijk en vrijwillig beschikbaar is gemaakt door u zelf.


Bij een account op onze website zijn de volgende gegevens verplicht:

  • Geslacht
  • Naam
  • Adres
  • E-mailadres
  • Telefoonnummer

 Bij een account op onze website zijn de volgende gegevens optioneel:

  • bedrijfsnaam
  • geboortedatum

 Indien u een bestelling heeft geplaatst dan zijn de volgende gegevens beschikbaar:

  • Ordernummer
  • Datum bestelling
  • Status bestelling
  • Prijs
  • Betaalmethode
  • Factuur

 Voor de financiële afhandeling van uw bestelling worden de volgende gegevens verstrekt aan de financiële dienstverlener Adyen, gevestigd aan de Simon Carmiggeltstraat 6-50, te Amsterdam.

  • Naam
  • Adres
  • Bedrag
  • Ordernummer

 Bij het bezoeken van de website kunnen wij de volgende gegevens opslaan:

  • gegevens over uw bezoekgedrag zoals beschreven in deze privacy voorwaarden.

 

Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die wij verwerken 

Onze website verwerkt geen bijzonder en/of gevoelige persoonsgegevens 

 

Gebruik persoonsgegevens

AKO gebruikt de vrijwillig door u verstrekte persoonsgegevens voor de volgende verwerkingen:

  • om met u te communiceren
  • om uw bestelling te verwerken
  • om u te kunnen factureren
  • om inzicht te krijgen in het gebruik van de website en voor marketingdoeleinden.

 

AKO verwijderd uw persoonsgegevens 7 jaar na u laatste bestelling op onze website. Mogelijk worden de persoonsgegevens langer bewaart voor zover de geldende wet- en regelgeving AKO daartoe verplicht.