Prikkelarme schoolagenda 2018-2019

ISBN
9789082068870
Productinformatie
Prikkelarme schoolagenda, waarbij iedere weekdag een eigen kleur heeft voor scholieren met behoefte aan structuur, autisme, dyslexie, ADHD en/of leesmoeilijkheden. Datums in geschreven- en picto-taal.

10 jaar alweer bestaat de prikkelarme schoolagenda voor leerlingen met behoefte aan veel structuur of die graag een duidelijke agenda willen zonder overbodige informatie. Uniekaan deze agenda is het gebruik van kleuren voor de dagen, het duidelijke lettertype en het gebruik van picto-taal. Feestdagen zijn NIET voorgedrukt. Deze agenda kan ook gewoon in de schoolvakantie worden gebruikt.

Samenvatting


Voor scholieren die behoefte hebben aan structuur, is deze prikkelarme schoolagenda een goed hulpmiddel. De week is verdeeld over 2 pagina’s. De dagen zijn goed herkenbaar omdat iedere dag een eigen kleur heeft. Maandag is blauw, dinsdag geel, woensdag groen, donderdag rood, vrijdag wit, zaterdag oranje en zondag grijs. Goed leesbaar omdat de datums zijn weergegeven in geschreven- en in picto-taal. De agenda is zeer geschikt voor leerlingen van speciaal onderwijs en zorgleerlingen regulier onderwijs. De schoolagenda is van A5-formaat en zit in een 17-rings map. In het pakket zit 1 gekleurde elastiek. De map is gemaakt van doorzichtig polypropeen, kan tegen een stootje, is duurzaam en heeft een extra sluitklep die de agenda goed beschermt. Apart verkrijgbaar is een set van 1100 pictogramstickers. Meer informatie: www.doemaarzo.nl Dit is een Printing On Demand product en kan niet worden geretourneerd.

Biografie


Stichting Doe Maar Zo! is in 2009 gestart als een ouderinitiatief. Wij zetten ons vrijwillig in en hebben geen winstoogmerk. We zijn gespecialiseerd in het ontwikkelen van producten voor mensen met een taalontwikkelingsstoornis (TOS), Ernstige taal- spraakproblemen, autisme en geheugenproblemen.

ISBN:
9789082068870
Lees minder Lees meer
Meer informatie
ISBN9789082068870
PublisherStichting Doe Maar Zo!
TaalNederlands
Publicatiejaar2018
UitvoeringAgenda
Aantal bladzijdes158
Schrijf uw eigen review
Recensie achterlatenPrikkelarme schoolagenda 2018-2019
Uw waardering

Boeken top 10

Op zoek naar de meest populaire boeken van dit moment? Bekijk dan de boeken top 10.

Het artikel is toegevoegd aan je winkelwagen