Nooit meer slachten

Op voorraad
ISBN
9789463820141
21,99
Productinformatie
De mens eet graag vlees. Dat is al duizenden jaren zo, maar door de groeiende wereldbevolking en de stijgende vraag naar vlees, eieren, zuivel en andere dierlijke producten legt dat een enorme druk op onze planeet, onze gezondheid en de dieren zelf. Ons eetpatroon lijkt niet langer houdbaar.  Maar wat als we toch vlees kunnen blijven eten? Echt vlees, gemaakt uit dierlijke cellen of zelfs enkele moleculen, zonder dat er dieren voor geslacht worden. Want van een cel van één enkele koe kunnen we een heel dorp voeden.  In Nooit meer slachten neemt Paul Shapiro ons mee in de race om dat schone, veiligere en meer duurzame vlees in de winkel en op ons bord te krijgen. Hij praatte met visionairen, ging kijken in onderzoekscentra en luisterde mee in de vergaderruimtes van de grote bedrijven. In dit baanbrekende boek beschrijft hij de zoektocht naar kweekvlees en het levendige debat over het onderwerp.  Kweekvlees is een revolutie die onze manier van eten voorgoed kan veranderen. Paul Shapiro is een gevierd spreker en een gerenommeerd expert op het vlak van duurzame voeding. Clean Meat is zijn eerste bestseller.
ISBN:
9789463820141
Lees meer Lees minder
Meer informatie
AuthorPaul Shapiro
PublisherBalans, Uitgeverij
LanguageNederlands
Binding MethodPaperback
Year of Publication2019
Schrijf uw eigen review
Recensie achterlatenNooit meer slachten
Uw waardering
Het artikel is toegevoegd aan je winkelwagen