New Italian

Bekijk alles van
ISBN
9789038809878
Productinformatie
Zoals zovelen onder ons is Sergio Herman al jaren in de ban van de Italiaanse eetcultuur. Geworteld in familiale Italiaanse en Zeeuwse tradities en op basis van typische smaakdragende ingrediënten geeft Sergio Herman aan waarachtige Italiaanse gerechten een heel eigen flow. Met herkenbare hartige smaken, nieuwe subtiele parfums en ongekende sensuele sappigheid creëert zijn ‘cucina nuova’ een gevoel dat mensen verwarmt, verbindt en verblijdt. Van het Vaticaan tot het Witte Huis en in miljoenen thuiskeukens wereldwijd hebben Italiaanse gerechten een vaste plaats verworven in het dagelijks leven. Italiaanse restaurants vinden we in alle uithoeken van onze planeet. Bereidingen van pizza, pasta, polenta en andere Italiaanse lekkernijen behoren tot ons collectief culinair erfgoed. In Sergio’s New Italian staan meer dan zestig persoonlijke gerechten die thuis goed te bereiden zijn. Het boek volgt de indeling van een Italiaanse menukaart: aperitivo, antipasto, primo, secondo, contorno en dolce. Daarmee proeft de lezer een nieuw smaakuniversum eigen aan een authentieke maestro die het restaurantlandschap in de Lage Landen de eerste twee decennia van deze eeuw op vele vlakken met nieuwe markante contouren verrijkte. Uit verwondering en waardering geeft Sergio Herman in dit boek het Italiaanse keukenrepertoire een karaktervolle twist en gracieuze smaaklift. Stupendo!

ISBN:
9789038809878
Lees minder Lees meer
Meer informatie
ISBN9789038809878
AuteurSergio Herman
PublisherNijgh & Van Ditmar
TaalNederlands
Publicatiejaar2021
UitvoeringHardcover
Aantal bladzijdes272
Schrijf uw eigen review
Recensie achterlatenNew Italian
Uw waardering

Boeken top 10

Op zoek naar de meest populaire boeken van dit moment? Bekijk dan de boeken top 10.

Het artikel is toegevoegd aan je winkelwagen