Najat

Bekijk alles van
ISBN
9789024586202
34,99
Op voorraad
Productinformatie
‘Een aanrader voor iedereen die naast de thuiskeuken van Marokko ook de restaurantcultuur wil leren kennen.’ Uit het juryrapport van Het Gouden Kookboek 2019.

Samenvatting


Echt Marokkaans koken leer je pas echt met dit kookboek van Najat Kaanache. Ze werkte bij de beste sterren¬restaurants ter wereld, waaronder El Bulli en Noma, en heeft nu haar eigen restaurant, NUR, in de medina van Fez. Koken met natuurlijke ingrediënten, maar wél met sterallures.Najat Kaanache neemt je in dit kookboek mee op een culinaire reis door Marokko. Een kleurrijk boek met 80 recepten, achtergrondverhalen en schitterende fotografie. 'Bij het doorbladeren spat de bijzondere fotografie van de pagina's af', uit het juryrapport van Het Gouden Kookboek 2019.

Recensies


Echt Marokkaans koken leer je met deze tachtig recepten.

Biografie


Najat Kaanache werd geboren in San Sebastian en kreeg van haar Marokkaanse ouders de liefde voor eten mee. Ze studeerde in Engeland en woonde een aantal jaren in Den Haag. Ze werkte bij de beste sterrenrestaurants ter wereld, waaronder elBulli en Noma. Kaanache heeft haar eigen restaurant, NUR in de Medina van Fez, waarmee ze al twee jaar op rij de prijs van Worlds Best Moroccan Cuisine won.

ISBN:
9789024586202
Lees minder Lees meer
Meer informatie
ISBN9789024586202
AuteurNajat Kaanache
PublisherLuitingh Sijthoff
TaalNederlands
Publicatiejaar2019
UitvoeringHardcover
Aantal bladzijdes304
Schrijf uw eigen review
Recensie achterlatenNajat
Uw waardering

Boeken top 10

Op zoek naar de meest populaire boeken van dit moment? Bekijk dan de boeken top 10.

Het artikel is toegevoegd aan je winkelwagen