Melkzuurgisting als bewaarmethode en in de dagelijkse voeding

Bekijk alles van
ISBN
9789081739474
Productinformatie

Samenvatting


"Melkzuurgisting als bewaarmethode en in de dagelijkse voeding" is een zeer praktisch boek met talrijke recepten waarin duidelijk wordt uitgelegd op welke manier u kolen en andere groenten zuurt. Ook het maken van platte kaas, yoghurt, kefir, komboecha en zuurdesembrood komen uitgebreid aan bod. Melkzuurfermentatie dient in de eerste plaats om de houdbaarheid van voedingswaren te verlengen. Bij melkzuurfermentatie is er geen verlies van voedingswaren, toxische en onverteerbare stoffen verdwijnen of worden gereduceerd door de vergisting. Tijdens het fermenteren worden antioxidanten aangemaakt en blijven vitaminen C behouden. Gefermenteerde producten zijn lichter verteerbaar, hebben een gunstig effect op de darmflora en bevatten weinig calorieën !

ISBN:
9789081739474
Lees minder Lees meer
Meer informatie
ISBN9789081739474
AuteurRoos van Hoof
PublisherBrouwland bvba
TaalNederlands
Publicatiejaar2012
UitvoeringPaperback
Schrijf uw eigen review
Recensie achterlatenMelkzuurgisting als bewaarmethode en in de dagelijkse voeding
Uw waardering

Boeken top 10

Op zoek naar de meest populaire boeken van dit moment? Bekijk dan de boeken top 10.

Het artikel is toegevoegd aan je winkelwagen