Melkzuurgisting als bewaarmethode en in de dagelijkse voeding

Niet op voorraad
ISBN
9789081739474
12,95
Productinformatie
"Melkzuurgisting als bewaarmethode en in de dagelijkse voeding" is een zeer praktisch boek met talrijke recepten waarin duidelijk wordt uitgelegd op welke manier u kolen en andere groenten zuurt. Ook het maken van platte kaas, yoghurt, kefir, komboecha en zuurdesembrood komen uitgebreid aan bod. Melkzuurfermentatie dient in de eerste plaats om de houdbaarheid van voedingswaren te verlengen. Bij melkzuurfermentatie is er geen verlies van voedingswaren, toxische en onverteerbare stoffen verdwijnen of worden gereduceerd door de vergisting. Tijdens het fermenteren worden antioxidanten aangemaakt en blijven vitaminen C behouden. Gefermenteerde producten zijn lichter verteerbaar, hebben een gunstig effect op de darmflora en bevatten weinig calorieën !
ISBN:
9789081739474
Lees meer Lees minder
Meer informatie
AuteurRoos van Hoof
PublisherBrouwland bvba
TaalNederlands
Soort boekPaperback
Publicatiejaar2012
Schrijf uw eigen review
Recensie achterlatenMelkzuurgisting als bewaarmethode en in de dagelijkse voeding
Uw waardering
Het artikel is toegevoegd aan je winkelwagen