Mama voor altijd

Bekijk alles van
ISBN
9789090315843
Productinformatie
Het invulboek ‘Mama voor Altijd’ geeft moeders houvast in een grillige periode van verdriet en rouw na het verlies van een kindje in de zwangerschap of rond de geboorte. Een boek om de liefde en herinneringen vast te houden. Voor altijd.

Het invulboek ‘Mama voor Altijd’ geeft moeders houvast in een grillige periode van verdriet en rouw na het verlies van een kindje in de zwangerschap of rond de geboorte. Een boek om de liefde en herinneringen vast te houden. Voor altijd. ‘Mama voor Altijd’ leidt je door twaalf thema’s: van het begin van de zwangerschap tot aan het herdenken van het kindje. Vol met ideeën, teksten, vragen, gedichten en oefeningen die helpen om gevoelens en gedachten een plek te geven. Het invulboek is geschikt voor moeders, maar ook voor professionals. Het kan een waardevolle bijdrage leveren aan coachings- en begeleidingstrajecten.

Samenvatting


Dit invulboek geeft houvast in een grillige periode van verdriet en rouw na het verlies van een kindje in de zwangerschap of rond de geboorte. Een boek om de liefde en herinneringen vast te houden. Voor altijd. Het boek leidt je door twaalf thema's: van het begin van de zwangerschap tot aan het herdenken van een kindje. Vol met ideeën, teksten, vragen, gedichten en oefeningen die helpen om gevoelens en gedachten een plek te geven. Het invulboek is geschikt voor moeders, en kan voor professionals een waardevolle bijdrage leveren aan coachings- en begeleidingstrajecten. Twaalf thema's ‘In verwachting’ – over de zwangerschap ‘Uit verwachting’ – over het slechte nieuws ‘Wat wil jij’ – over manieren om herinneringen te maken en afscheid te nemen ‘Onze ontmoeting’ – over de bevalling ‘Het afscheid’ – over hoe je afscheid neemt ‘Met lege handen’ – over de kraamtijd ‘Lief zijn voor jezelf’ – over hoe je goed voor jezelf kan zorgen ‘Samen en toch alleen’ – over je relatie met je partner ‘Mama, waarom huil je?’ – over het betrekken van kinderen ‘Hoe kan ik er voor je zijn?’ – over je vrienden en familie ‘Een nieuwe balans’ – over hoe je de draad weer oppakt ‘Noem mijn naam’ – over herdenken

Inhoudsopgave


‘In verwachting’ – over de zwangerschap ‘Uit verwachting’ – over het slechte nieuws ‘Wat wil jij’ – over manieren om herinneringen te maken en afscheid te nemen ‘Onze ontmoeting’ – over de bevalling ‘Het afscheid’ – over hoe je afscheid neemt ‘Met lege handen’ – over de kraamtijd ‘Lief zijn voor jezelf’ – over hoe je goed voor jezelf kan zorgen ‘Samen en toch alleen’ – over je relatie met je partner ‘Mama, waarom huil je?’ – over het betrekken van kinderen ‘Hoe kan ik er voor je zijn?’ – over je vrienden en familie ‘Een nieuwe balans’ – over hoe je de draad weer oppakt ‘Noem mijn naam’ – over herdenken

Biografie


Sophie Verhoeven is pedagoog en lerarenopleider. Ze is in 2012 gepromoveerd. Nadat zij in 2016 haar zoontje verloor in de zwangerschap heeft zij dit invulboek ontwikkeld.

ISBN:
9789090315843
Lees minder Lees meer
Meer informatie
ISBN9789090315843
AuteurSophie Verhoeven
PublisherBureau Sophie
TaalNederlands
Publicatiejaar2019
UitvoeringHardcover
Aantal bladzijdes96
Schrijf uw eigen review
Recensie achterlatenMama voor altijd
Uw waardering

Boeken top 10

Op zoek naar de meest populaire boeken van dit moment? Bekijk dan de boeken top 10.

Het artikel is toegevoegd aan je winkelwagen