Koken - Het Ter Duinen Handboek (E-boek)

Niet op voorraad
ISBN
9789401420242
47,99
Productinformatie
Het grote kookhandboek van Hotelschool Ter Duinen Koken biedt alle basiskennis voor studenten, professionele chefs, amateurchefs en hobbykoks die zich willen professionaliseren in de technieken van het koken. Koken omvat een uitgebreide vaktermenlijst, alle basistechnieken (met stap-voor-stap-foto's) en individuele gerechten. De drie hoofdstukken sluiten nauw bij elkaar aan, wat het boek tot een praktisch werkinstrument maakt. Dit boek wordt dé referentie van de kooktechnieken en basisbereidingen, en dat vertaalt zich ook qua vorm - met actuele professionele fotografie van Heikki Verdurme - en qua inhoud - het boek leunt aan bij de klassieke structuur van de Guide Culinaire.
ISBN:
9789401420242
Lees meer Lees minder
Meer informatie
AuthorHotelschool Ter Duinen
PublisherLannoo
LanguageNederlands
Binding MethodEbook
Year of Publication2014
Schrijf je eigen review
Recensie achterlatenKoken - Het Ter Duinen Handboek (E-boek)
Jouw rating
Het artikel is toegevoegd aan je winkelwagen