Jouw Gids naar Geluk

Bekijk alles van
ISBN
9789082920109
Productinformatie
Jouw Gids naar Geluk is het boek over geluk voor iedereen. Lees over zeven stappen die je geluksgevoel beïnvloeden en leer alle tips van de auteur direct toe te passen in je eigen leven.

Samenvatting


Iedereen streeft ernaar: gelukkig zijn. Maar wat is het eigenlijk, geluk? Wat zijn de ingrediënten voor een gelukkig leven? En wat kun je zelf doen om je gelukkiger te voelen? Schrijfster Eva Kruijs ging op zoek naar antwoorden. Verschillende persoonlijke ontwikkeltrajecten, opleidingen en een behoorlijke scheut levenservaring gaven haar wat ze zocht, waardoor ze nu zelf een dynamisch en gelukkig leven leidt. Haar kennis en ervaring heeft ze gebundeld in deze gids, een praktisch en nuchter boek boordevol persoonlijke anekdotes en direct toepasbare tips voor jou. Zodat ook jij zo’n dynamisch en gelukkig leven kunt leiden. Jouw Gids naar Geluk is een luchtig en overzichtelijk naslagwerk over lichamelijke gezondheid, mindset, relaties, zingeving, overvloed, omgaan met gebeurtenissen waar je niet voor kiest en het volgen van je hart. Lees over nature quests, powerposes, mini-Ikigai, rijkdom zonder geld, cadeautjes uitpakken en echt zijn. En ontdek dat geluk er eigenlijk altijd is.

Inhoudsopgave


Wat is het eigenlijk, geluk? En wat kun je zelf doen om je gelukkiger te voelen? Jouw Gids naar Geluk beschrijft het pad van geluk aan de hand van zeven stappen. Lichamelijke gezondheid, mindset, relaties, zingeving, overvloed, omgaan met gebeurtenissen waar je niet voor kiest en het volgen van je hart.

Biografie


Eva Kruijs (1985) is gedragswetenschapper, fotograaf en schrijfster met een bovengemiddelde interesse in het geluk van mensen. Zij werkte jarenlang in de specialistische gezondheidszorg, had haar eigen coachingspraktijk en schrijft nu boeken over persoonlijke ontwikkeling en bewustzijn.

ISBN:
9789082920109
Lees minder Lees meer
Meer informatie
ISBN9789082920109
AuteurEva Kruijs
PublisherEva Kruijs - Bij Eva
TaalNederlands
Publicatiejaar2019
UitvoeringHardcover
Aantal bladzijdes272
Schrijf uw eigen review
Recensie achterlatenJouw Gids naar Geluk
Uw waardering

Boeken top 10

Op zoek naar de meest populaire boeken van dit moment? Bekijk dan de boeken top 10.

Het artikel is toegevoegd aan je winkelwagen