In Spanje schijnt altijd de zon

Bekijk alles van
ISBN
9789492613028
Productinformatie
Albert en Brenda rijden met hun volgepropte Volkswagen mét dakkoffer naar Andalusië. Ze verruilen regen voor zon, schoenen voor slippers. Stiptheid voor mañana mañana. Smoezelige kantoren voor frisse buitenlucht. Zekerheid voor flow. Alles mag anders! Ze strijken neer in Granada, aan de flanken van de Sierra Nevada. Hij droomt van ellenlange wielertochten met klanten door het ruige gebergte. Zij is ervan overtuigd dat Spanje dé plek is om levensverhalen van mensen te schrijven. Maar als klanten uitblijven, is het nog maar de vraag of het najagen van hun dromen ze nog zo gelukkig maakt. Ze twijfelen aan alles. Kunnen ze dit eigenlijk wel? Een boek over euforie, trekken, loslaten, tergende eenzaamheid, cultuurverschillen, verrukkelijke pieken en onpeilbare dalen - en alles daartussen.

Samenvatting


Wil je een boek lezen over carrières en sleur? Lees dit boek niet! Want in dit boek gaat het leven op z’n kop. Albert en Brenda rijden met hun volgepropte Volkswagen mét dakkoffer naar Andalusië. Ze verruilen regen voor zon, schoenen voor slippers. Stiptheid voor mañana mañana. Smoezelige kantoren voor frisse buitenlucht. Zekerheid voor flow. Alles mag anders! -- Ze strijken neer in Granada, aan de flanken van de Sierra Nevada. Hij droomt van ellenlange wielertochten met klanten door het ruige gebergte. Zij is ervan overtuigd dat Spanje dé plek is om levensverhalen van mensen te schrijven. Maar als klanten uitblijven, is het nog maar de vraag of het najagen van hun dromen ze nog zo gelukkig maakt. Het vuur dooft en ze twijfelen aan alles. Kunnen ze dit eigenlijk wel? --- Een boek over euforie, trekken, loslaten, tergende eenzaamheid, cultuurverschillen, verrukkelijke pieken en onpeilbare dalen - en alles daartussen.

Biografie


Brenda van Es (1976) vertrok in 2013 naar Spanje om een nieuw leven op te bouwen. Inmiddels geeft ze er het hele jaar door schrijfretraites. In 2017 verscheen van haar hand het boek ‘Zo doe je dat, je levensverhaal schrijven’. Het boek werd lovend ontvangen door Schrijven Magazine en staat in de top 5 leukste schrijfboeken van 2017.

ISBN:
9789492613028
Lees minder Lees meer
Meer informatie
ISBN9789492613028
AuteurBrenda van Es
Publisher100 jaar na vandaag
TaalNederlands
Publicatiejaar2018
UitvoeringPaperback
Aantal bladzijdes262
Schrijf uw eigen review
Recensie achterlatenIn Spanje schijnt altijd de zon
Uw waardering

Boeken top 10

Op zoek naar de meest populaire boeken van dit moment? Bekijk dan de boeken top 10.

Het artikel is toegevoegd aan je winkelwagen