Huismus Harrie

Bekijk alles van
ISBN
9789081897051
Productinformatie
‘Huismus Harrie’ is een bijzonder en uniek vormgegeven prentenboek voor kinderen van 3-6 jaar dat vertelt over dat onhandigheid (”O, Harrie!”) niet alleen maar onhandig is, maar ook juist grappig kan zijn en zelfs kan leiden tot iets moois.

Hallo. Mijn naam is Harrie. Huismus Harrie. Ik ben een vogel. Een huismus, om precies te zijn. ‘Huismus Harrie’ is een bijzonder en uniek vormgegeven prentenboek voor kinderen van 3-6 jaar dat vertelt over dat onhandigheid (”O, Harrie!”) niet alleen maar onhandig is, maar ook juist grappig kan zijn en zelfs kan leiden tot iets moois. Geschreven door Marije Koopmans en geïllustreerd door Jolien Schuit. 'Huismus Harrie' is verkrijgbaar in Nederland en België. Bijzonder aan het beeld in het boek is dat het één lange illustratie is die door het hele boek loopt. Dit versterkt het verhaal, doordat ‘Huismus Harrie’ ook zichtbaar van de ene onhandige situatie in de andere rolt. Marije Koopmans: “Mijn liefde voor Franse kinderboeken en vormgeving probeer ik uit te drukken in de sfeer van de boeken die ik schrijf en maak. ‘Huismus Harrie’ heeft een krachtige, simpele grafische beeldtaal en is daarmee opvallend én toegankelijk. Het geeft een kind, de lezer, de ruimte om zijn of haar eigen fantasie aan te spreken.”

Samenvatting


Hallo. Mijn naam is Harrie. Huismus Harrie. Ik ben een vogel. Een huismus, om precies te zijn. 'Huismus Harrie' is een bijzonder en uniek vormgegeven prentenboek voor kinderen van 3-6 jaar dat vertelt over dat onhandigheid ("O, Harrie!") niet alleen maar onhandig is, maar ook juist grappig kan zijn en zelfs kan leiden tot iets moois.

ISBN:
9789081897051
Lees minder Lees meer
Meer informatie
ISBN9789081897051
AuteurMarije Koopmans
Publisherstudio marie
TaalNederlands
Publicatiejaar2016
UitvoeringHardcover
Schrijf uw eigen review
Recensie achterlatenHuismus Harrie
Uw waardering

Boeken top 10

Op zoek naar de meest populaire boeken van dit moment? Bekijk dan de boeken top 10.

Het artikel is toegevoegd aan je winkelwagen