Hoe, vader word je weer een vlinder?

Bekijk alles van
ISBN
9789079133123
Productinformatie
‘Er blijft slechts een schijnbare toegang tot schilderijen van Mary Noothoven van Goor buiten de huiveringwekkende ervaring van een menselijke zielestaat, waarnaar men slechts raden kan, maar die er de raadselachtige fascinatie aan verleent, welke zich buiten de domeinen der artistieke expressie afspeelt.’ Hans Redeker De gedichten werpen op die donkere wereld een nieuw licht.

Samenvatting


Hoe, vader word je weer een vlinder? gedichten van Mark Mastenbroek waarvan sommige bij schilderijen van Mary Noothoven van Goor

Biografie


Mark Mastenbroek (Amsterdam 1944) schrijft onder andere reisboeken en beschouwingen over beeldende kunst. Van 1967 tot 1970 werkte hij als groepstherapeut bij het Sinaï Centrum in Amersfoort. Na het behalen van zijn onderwijsbevoegdheid in 1975 werd hij docent aan het Geert Groote College Amsterdam waar hij tot op heden lesgeeft. Mastenbroek is de ontwerper van het bolvormig `patentschema kunstgeschiedenis waarmee schilderstijlen en kunststromingen uit de 20e eeuw in hun onderlinge relaties van contrasten en harmonieën driedimensionaal en op chronologisch kunnen worden weergegeven.

ISBN:
9789079133123
Lees minder Lees meer
Meer informatie
ISBN9789079133123
AuteurMark Mastenbroek
PublisherVrije Uitgevers, De
TaalNederlands
Product FormPaperback
UitvoeringPaperback
Aantal bladzijdes80
Schrijf uw eigen review
Recensie achterlatenHoe, vader word je weer een vlinder?
Uw waardering
Het artikel is toegevoegd aan je winkelwagen