Hete rook

Bekijk alles van
ISBN
9789059567504
29,99
Op voorraad
Productinformatie

Samenvatting


Heet roken is een traditie die bij ons, in Noordwest-Europa, vooral met vis wordt geassocieerd: denk aan gerookte zalm en makreel. In Amerika is een mengvorm ontstaan van die Europese traditie en de lokale manier van grillen en langzaam garen boven houtvuur: de Amerikaanse barbecuekeuken. Jeroen Hazebroek en Leonard Elenbaas gingen op reis om meer over deze low & slow barbecuemethode te leren. In dit boek leggen ze stap voor stap de basis uit zodat je nu ook thuis aan de slag kunt. Welke apparatuur kun je gebruiken? Wat voor handgereedschap heb je nodig en welke brandstof is het best? Welke soorten en welke delen van vlees en vis laten zich goed roken? Jeroen en Leonard, die eerder samen Hete kolen en Hete vuren schreven, belichten het onderwerp grondig en laten alle facetten van low & slow barbecue aan bod komen. Jeroen Hazebroek is barbecuekok en kookt van jongs af aan op open vuur. Met zijn bedrijf Het Kookvuur verzorgt hij cateringen, demonstraties en workshops met barbecues en kamado's. Jeroen beheert de populaire website BBQ-Forum. Leonard Elenbaas is kok en eigenaar van Pure Passie On Tour. Hij kookt met de Big Green Egg op locatie van het Westland tot in Azië.

ISBN:
9789059567504
Lees minder Lees meer
Meer informatie
ISBN9789059567504
AuteurJeroen Hazebroek
PublisherFontaine Uitgevers B.V.
TaalNederlands
Publicatiejaar2017
UitvoeringHardcover
Aantal bladzijdes224
Schrijf uw eigen review
Recensie achterlatenHete rook
Uw waardering

Boeken top 10

Op zoek naar de meest populaire boeken van dit moment? Bekijk dan de boeken top 10.

  1. Sneijder
    Sneijder Kees Jansma
    21,99
    Waardering:
    20% of 100
  2. Verzwegen
    Verzwegen Karin Slaughter
    21,99
    Waardering:
    100% of 100
  3. Souvenir
    Souvenir Suzanne Vermeer
    15,99
    Waardering:
    100% of 100
  4. Image
    Storm Lucinda Riley
    20,99

Het artikel is toegevoegd aan je winkelwagen