Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.
Productinformatie
Samenvatting
In dit Wildkookboek reist culinair journalist Jacques Hermus door het Achterhoekse landschap en bezoekt jagers en wildslagers, chefs en wijnmakers. Hij beschrijft de verschillende soorten wild, de jachtrituelen en jachttechnieken. Maar ook hoe je het beste wild kunt bereiden en kunt bewaren komen aan bod. Speciaal voor dit boek tekenden negentien Achterhoekse chefs hun lekkerste wildrecepten op. Het resultaat is een schitterend en smaakvol boek vol inspirerende recepten en boeiende verhalen. Een must voor iedere wildliefhebber!
ISBN:
9789059568044Lees minder Lees meer
Auteur | Jacques Hermus |
---|---|
Publisher | Fontaine Uitgevers |
Taal | Nederlands |
Product Form | Hardback |
Publicatiejaar | 2017 |
Aantal bladzijdes | 208 |
Schrijf uw eigen review