Het vleeskookboek

Bekijk alles van
ISBN
9789048311163
20,00
Op voorraad
Productinformatie

Samenvatting


Word een echte vleeskenner! Ontdek hoe u topkwaliteit kunt herkennen, welke stukken er zijn, hoe u vlees moet laten rusten en de gaarheid kunt controleren, en nog veel meer. Met meer dan 300 internationale recepten voor gevogelte, varkensvlees, rundvlees, lamsvlees en wild, zoals Langzaam gebraden varkensschouder met ciderjus, Kerala-rundvleescurry en Marokkaanse gegrilde lamsbout. Haal het beste uit uw vlees met de helder uitgelegde voorbereidings- en bereidingstechnieken, en leer alle basistechnieken voor de thuisslager.

ISBN:
9789048311163
Lees minder Lees meer
Meer informatie
ISBN9789048311163
AuteurNichola Fletcher
PublisherVeltman Uitgevers B.V.
TaalNederlands
Publicatiejaar2015
UitvoeringHardcover
Aantal bladzijdes320
Schrijf uw eigen review
Recensie achterlatenHet vleeskookboek
Uw waardering

Boeken top 10

Op zoek naar de meest populaire boeken van dit moment? Bekijk dan de boeken top 10.

Het artikel is toegevoegd aan je winkelwagen