Het vleeskookboek

Op voorraad
ISBN
9789048311163
20,00
Productinformatie

Samenvatting


Word een echte vleeskenner! Ontdek hoe u topkwaliteit kunt herkennen, welke stukken er zijn, hoe u vlees moet laten rusten en de gaarheid kunt controleren, en nog veel meer. Met meer dan 300 internationale recepten voor gevogelte, varkensvlees, rundvlees, lamsvlees en wild, zoals Langzaam gebraden varkensschouder met ciderjus, Kerala-rundvleescurry en Marokkaanse gegrilde lamsbout. Haal het beste uit uw vlees met de helder uitgelegde voorbereidings- en bereidingstechnieken, en leer alle basistechnieken voor de thuisslager.

ISBN:
9789048311163
Lees meer Lees minder
Meer informatie
AuteurNichola Fletcher
PublisherVeltman Uitgevers B.V.
TaalNederlands
Soort boekHardback
Publicatiejaar2015
Aantal bladzijdes320
Schrijf uw eigen review
Recensie achterlatenHet vleeskookboek
Uw waardering
Het artikel is toegevoegd aan je winkelwagen