Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.
Productinformatie
Samenvatting
Word een echte vleeskenner! Ontdek hoe u topkwaliteit kunt herkennen, welke stukken er zijn, hoe u vlees moet laten rusten en de gaarheid kunt controleren, en nog veel meer. Met meer dan 300 internationale recepten voor gevogelte, varkensvlees, rundvlees, lamsvlees en wild, zoals Langzaam gebraden varkensschouder met ciderjus, Kerala-rundvleescurry en Marokkaanse gegrilde lamsbout. Haal het beste uit uw vlees met de helder uitgelegde voorbereidings- en bereidingstechnieken, en leer alle basistechnieken voor de thuisslager.
ISBN:
9789048311163Lees minder Lees meer
ISBN | 9789048311163 |
---|---|
Auteur | Nichola Fletcher |
Publisher | Veltman Uitgevers B.V. |
Taal | Nederlands |
Publicatiejaar | 2015 |
Uitvoering | Hardcover |
Aantal bladzijdes | 320 |
Schrijf uw eigen review