Het Nederlands viskookboek

Bekijk alles van
ISBN
9789048827060

Het Nederlands viskookboek, Bart van Olphen - Ebook - 9789048827060

Bekijk alles van
ISBN
9789048827060
Productinformatie
<p>Let op: Epub3 fixed lay-out, niet geschikt voor e-reader.<br>Bart van Olphen vertelt het verhaal achter lekkere en verantwoord gevangen<br>Nederlandse vis. Hij vist met zeebaarsvissers op de Noordzee, kookt mosselen<br>in Oosterscheldewater, maakt garnalensoep op het Wad, organiseert een eetfeest<br>in de oesterputten van Yerseke, rookt IJsselmeerbrasem in Hindeloopen en duikt<br>met chef-kok Alain Caron de keuken in voor zijn beroemde tong met twee sauzen.</p><p>Het Nederlands viskookboek biedt een totaalbeleving van de Nederlandse zee,<br>de vissers en de vis.<br>Bart van Olphen is de oprichter van Fishes en zet zich in voor het consumeren<br>van uitsluitend duurzaam gevangen, wilde vissoorten. Hij staat in de top 100 van meest duurzame Nederlanders en won de Seafood Champion Award voor de<br>meest duurzame visonderneming ter wereld. Zijn eerste kookboek, Het Fishes<br>Kookboek, werd in Parijs bekroond met een 'Gourmand Best Cookbook of the<br>World Award'.</p>
ISBN:
9789048827060
Lees minder Lees meer
Meer informatie
ISBN9789048827060
AuteurBart van Olphen
PublisherCarrera
TaalNederlands
Product Form
Publicatiejaar2015
Schrijf uw eigen review
Recensie achterlatenHet Nederlands viskookboek
Uw waardering
Het artikel is toegevoegd aan je winkelwagen