Het meisje dat nevel weefde

Bekijk alles van
ISBN
9789462914148
Productinformatie
Een teder verhaal over hoe nevel en mist een diep gemis kunnen verbergen. Van de makers van 'Het land van de grote woordfabriek' en 'De kleine prins'.

- Met bedrukte, transparante pagina’s kalkpapier - De exclusieve vorm geeft het verhaal een extra dimensie - Van de makers van de bestsellers Het land van de grote woordfabriek en De kleine prins

Samenvatting


- Met bedrukte, transparante pagina’s kalkpapier - De exclusieve vorm geeft het verhaal een extra dimensie - Van de makers van de bestsellers Het land van de grote woordfabriek en De kleine prins Een teder verhaal over hoe nevel en mist een diep gemis kunnen verbergen. Roos heeft een bijzondere gave. Ze vangt de nevel in haar netten en weeft felbegeerde stoffen. Hiermee kunnen de mensen lastige ervaringen en moeilijke gevoelens verhullen. Zo raakt het hele land door een dichte mist bedekt ... Maar dan krijgt Roos een brief van ver weg, een brief van haar vader. En opeens loopt haar hart vol zonneschijn.

Inhoudsopgave


Roos heeft een bijzondere gave. Ze vangt de nevel in haar netten en weeft felbegeerde stoffen. Hiermee kunnen de mensen lastige ervaringen en moeilijke gevoelens verhullen. Zo raakt het hele land door een dichte mist bedekt ... Maar dan krijgt Roos een brief van ver weg, een brief van haar vader. En opeens loopt haar hart vol zonneschijn.

ISBN:
9789462914148
Lees minder Lees meer
Meer informatie
ISBN9789462914148
AuteurAgnès de Lestrade
PublisherEenhoorn, Uitgeverij De
TaalNederlands
Publicatiejaar2019
UitvoeringHardcover
Schrijf uw eigen review
Recensie achterlatenHet meisje dat nevel weefde
Uw waardering

Boeken top 10

Op zoek naar de meest populaire boeken van dit moment? Bekijk dan de boeken top 10.

Het artikel is toegevoegd aan je winkelwagen