Het logboek van de ontdekkingsreiziger

Bekijk alles van
ISBN
9789401908504
Productinformatie
‘Het logboek van de ontdekkingsreiziger’ van Huw Lewis Jones en Kari Herbert is een prachtig vormgegeven boek vol illustraties, over de zeventig grootste ontdekkingsreizigers aller tijden.

Samenvatting


‘Het logboek van de ontdekkingsreiziger’ is een prachtig vormgegeven koffietafelboek over de zeventig grootste ontdekkingsreizigers aller tijden. Het beschrijft de reizen van Amundsen, Cook, Darwin, Heyerdahl, Livingstone en Scott, maar ook van de Nederlanders Jan Brandes, Abel Tasman en Alexdrine Tinne. Aan de hand van hun notities en schetsen wordt de lezer meegenomen in de wereld van de ontdekkingsreizigers. Het voorwoord voor 'Het logboek van de ontdekkingsreiziger' is geschreven door Redmond O'Hanlon. ‘Een schitterend boek.’ - Redmond O'Hanlon over ‘Het logboek van de ontdekkingsreiziger’

Biografie


Huw Lewis-Jones (1980) is historicus en filosoof. Hij is presentator bij de BBC en schrijft met name over de Noord- en Zuidpool. Zijn partner Kari Herbert (1970) is fotograaf, documentairemaker, reisverslaggever en uitgever van het tijdschrift ‘Polarworld’. Haar vader was ontdekkingsreiziger.

ISBN:
9789401908504
Lees minder Lees meer
Meer informatie
ISBN9789401908504
AuteurHuw Lewis-Jones
PublisherOmniboek
TaalNederlands
Publicatiejaar2016
UitvoeringHardcover
Aantal bladzijdes320
Schrijf uw eigen review
Recensie achterlatenHet logboek van de ontdekkingsreiziger
Uw waardering
Het artikel is toegevoegd aan je winkelwagen