Het hardloperskookboek

Bekijk alles van
ISBN
9789029506045
24,50
Op voorraad
Productinformatie

Samenvatting


Het hardloperskookboek deel 2In 2013 verscheen Het hardloperskookboek. En dat is in sportieve en culinaire kringen niet onopgemerkt gebleven, want van dit boek werden meer dan 10.000 exemplaren verkocht. Maar ondertussen heeft de wereld niet stilgestaan. In Het hardloperskookboek deel 2 neemt Miriam van Reijen je mee naar het volgende level. Met nieuwe recepten, de meest recente wetenschappelijke informatie en praktische tips om nog meer uit je training te halen, nog sneller te herstellen en op weg te gaan naar een nieuw persoonlijk record. Lees alles over het nut van low carb-trainen, de (on)zin van eiwitshakes en welke voedingsmiddelen jouw prestaties kunnen verbeteren. De prachtige fotografie is net als in deel 1 van de hand van Barbara Kerkhof.Het hardloperskookboek (deel 1 en deel 2) biedt wetenschappelijk inzicht in welk eetpatroon je prestaties nu echt bevordert. Maar eerst en vooral is dit een boek met originele recepten voor sporters. Recepten die meestal verantwoord, maar áltijd lekker zijn.

ISBN:
9789029506045
Lees minder Lees meer
Meer informatie
ISBN9789029506045
AuteurMiriam van Reijen
PublisherDe Arbeiderspers
TaalNederlands
Publicatiejaar2016
UitvoeringPaperback
Aantal bladzijdes176
Schrijf uw eigen review
Recensie achterlatenHet hardloperskookboek
Uw waardering

Boeken top 10

Op zoek naar de meest populaire boeken van dit moment? Bekijk dan de boeken top 10.

Het artikel is toegevoegd aan je winkelwagen