Het handboek van de slager

Niet op voorraad
ISBN
9789059568068
24,99
Productinformatie
Wanneer bestrooi je je biefstuk met zout en peper? Bak je vlees in boter of olie? Waarom kun je vlees voor een steak tartare beter in blokjes snijden dan fijnhakken? Wat is er zo bijzonder aan Japanse wagyu? En vooral: hoe bereid je het?

Arthur Le Caisne geeft met kennis van zaken en humor antwoord op al deze vragen in Het handboek van de slager. Hij bespreekt niet alleen vlees van rund en kalf, lam, varken, gevogelte en wild - maar ook de materialen en technieken. De verschillende rassen, benodigdheden en bereidingswijzen komen in woord en beeld aan bod en bovendien bevat het handboek 25 internationale recepten die elke vleesliefhebber moet kunnen maken, van boeuf bourguignon en pastrami tot pulled
pork. Met dit boek wordt elke thuiskok een volleerd slagersknecht.

Arthur Le Caisne is enthousiast amateurkok en schreef eerder een boek
over chemie in de keuken. Ook geeft Le Caisne uitleg op wetenschappelijke
basis, zonder één moment saai te worden.
ISBN:
9789059568068
Lees meer Lees minder
Meer informatie
AuthorArthur Le Caisne
PublisherFontaine Uitgevers B.V.
LanguageNederlands
Binding MethodHardcover
Year of Publication2019
Schrijf je eigen review
Recensie achterlatenHet handboek van de slager
Jouw rating
Het artikel is toegevoegd aan je winkelwagen