Het Grote Frietboek

Bekijk alles van
ISBN
9789490608231
Productinformatie
Er zijn maar weinig gerechten die geliefd zijn in alle lagen van de bevolking. Of je nu eerste minister bent, bedrijfsleider, bediende, arbeider of student, we houden allemaal – bij tijd en stond – van goudgele, vers gebakken frieten. Maar wie heeft het frietje uitgevonden? Waren het de Fransen of de Belgen? Het Grote Frietboek geeft antwoord. Oer frieten en gastronomie gaat het, over de geheime adresjes van Bekende Belgen en over ‘bio-friet’. Eindelijk is er een Belgisch standaard werk over ’s werelds meest geliefde snack. Het Grote Frietboek onderzoekt, verzamelt recepten, spoort de lekkerste frietkoten van het land op, proeft en categoriseert. Friturist Felix Alen leert je thuis verse friet maken. Volg zijn recept stap-voor-stap: schillen, wassen, twee keer bakken: ‘Eh, voila!’. ‘Het Grote Frietboek’ is een ode aan de gefrituurde aardappelstaafjes. Met deze uitgave danken wij de Andes, waar de ‘papas’ oorspronkelijk vandaan komen. Maar eren we ook degenen die de friet hebben ‘uitgevonden’. Eet smakelijk!

ISBN:
9789490608231
Lees minder Lees meer
Meer informatie
ISBN9789490608231
AuteurMarc Declercq
PublisherTrichis Publishing
TaalNederlands
Publicatiejaar2011
UitvoeringPaperback
Aantal bladzijdes144
Schrijf uw eigen review
Recensie achterlatenHet Grote Frietboek
Uw waardering

Boeken top 10

Op zoek naar de meest populaire boeken van dit moment? Bekijk dan de boeken top 10.

Het artikel is toegevoegd aan je winkelwagen