Het flitsbrein

Bekijk alles van
ISBN
9789492221018
Productinformatie
De veranderende communicatiemiddelen vragen tegenwoordig om snelle beslissingen zowel in ons werk als privé. En om niet alleen snelle maar ook de goede beslissingen te nemen heb je wel de juiste gegevens en data nodig. De toename van big data zorgt ervoor dat de deskundigheid van je keuze toeneemt. Maar is deze data wel beschikbaar of volledig om daarop te kunnen vertrouwen? "Volg je intuitie" is dan het advies dat vaak klinkt. Intuitie zorgt weliswaar voor snelheid maar is evenmin perfect want ons brein is niet perfect. Toch zijn er geruststellende ervaringen met intuitie. Flitsbesluiten die goed uitpakten. Dat wijst erop dat onze intuitie een goed hulpmiddel is bij snelle besluiten. 

Het boek 'Het flitsbrein' gaat over intuitie en besluitvorming. Wat kan je met intuitie in het alledaagse bestaan kan je haar gebruiken op het moment dat je belangrijke besluiten moeten nemen of moet je daar juist voorzichtig mee zijn en iets anders inzetten? Aan de hand van praktische voorbeelden uit het bedrijfsleven onderzoeken en inzichten neemt Bert Overbeek je mee in de wereld van flitsbesluiten en wat je intuitie hierbij kan betekenen. Iedereen die in organisaties besluiten neemt kan met de tips direct profiteren van intuitie als tool voor snelle besluitvorming. "Intuitie belangrijk bij besluitvorming?
 

Laat dat maar aan Bert Overbeek over! Hij was 20 jaar geleden al zover. Dat maakt zijn verhaal zo geloofwaardig en sterk. Immers: de echte wijsheid zit in het doen" aldus Willem Mastenbroek Hoofdredacteur ManagementSite en emeritus hoogleraar Organisatiecultuur en Communicatie Economische faculteit Vrije Universiteit Amsterdam.
 

ISBN:
9789492221018
Lees minder Lees meer
Meer informatie
ISBN9789492221018
AuteurBert Overbeek
PublisherFuturo Uitgevers B.V.
TaalNederlands
Publicatiejaar2015
Schrijf uw eigen review
Recensie achterlatenHet flitsbrein
Uw waardering

Boeken top 10

Op zoek naar de meest populaire boeken van dit moment? Bekijk dan de boeken top 10.

Het artikel is toegevoegd aan je winkelwagen