Het ensemble

Bekijk alles van
ISBN
9789026340512
Productinformatie
Het ensemble van Aja Gabel is een gevoelig portret van vier musici die hun weg in het leven proberen te vinden: soms tegen een ander in, soms op harmonieuze wijze, maar altijd met elkaar verbonden.

Samenvatting


Het ensemble van Aja Gabel neemt je als lezer helemaal mee; de vier muzikanten zijn afzonderlijk al bijzonder, maar als ensemble zijn ze onvergetelijk. Voor de lezers van Curtis Sittenfeld, Jennifer Egan en Jeffrey Eugenides. San Francisco, jaren negentig. Vier jonge, ambitieuze musici besluiten hun solocarrière op te geven om samen het Van Ness-ensemble te vormen. Brit - de stille wees - speelt tweede viool; op altviool Henry het wonderkind; op cello Daniel - de oudste en cynische van het stel. Jana speelt eerste viool en is de onbetwiste leider van het strijkkwartet. Vanaf het allereerste begin rijst de vraag: gaan ze het samen redden in de meedogenloze wereld van de klassieke muziek, of moet ieder zijn eigen weg volgen?

Biografie


Aja Gabel is cellist en kent de wereld van de klassieke muziek als geen ander. Ook gaf ze les aan de universiteiten van Virginia, Houston, Sweet Briar College en Pacific University. Eerder proza van haar hand verscheen in diverse literaire tijdschriften, waaronder Glimmer Train. Ze woont in Los Angeles. Haar roman zal in diverse landen verschijnen.

ISBN:
9789026340512
Lees minder Lees meer
Meer informatie
ISBN9789026340512
AuteurAja Gabel
PublisherAmbo|Anthos
TaalNederlands
Publicatiejaar2018
UitvoeringPaperback
Schrijf uw eigen review
Recensie achterlatenHet ensemble
Uw waardering

Boeken top 10

Op zoek naar de meest populaire boeken van dit moment? Bekijk dan de boeken top 10.

Het artikel is toegevoegd aan je winkelwagen