Heerlijk bakken zonder gluten of melk

Op voorraad
ISBN
9789044743104
17,95
Productinformatie
Mensen met een gluten- of lactose-intolerantie denken vaak dat ze niet meer mogen smullen van gebak en taart. Als u zelf iets wilt bakken is er immers in de meeste recepten altijd wel een ingrediënt dat u niet mag eten.
In dit boek vindt u meer dan 40 recepten voor verleidelijke nagerechten zonder gluten of melk. Dankzij de zorgvuldig uitgekozen vervangingsproducten blijven de structuur en de smaak van de klassieke desserts bewaard. Tarte tatin, marmercake, appeltaart en crème brûlée kunt u immers ook maken met producten als rijstmeel, kastanjemeel, sojayoghurt en kokosmelk. Dankzij een eenvoudig overzicht van alle vervangingsproducten, en waar u ze kunt kopen, kunt u meteen aan de slag. Kortom, met dit boek zult u het plezier van bakken opnieuw ontdekken en weer volop kunnen genieten van de heerlijkste nagerechten.
ISBN:
9789044743104
Lees meer Lees minder
Meer informatie
AuteurAlice Laffont, Jean Pommier, Laure Laffont, Philippe Rapaport
PublisherDeltas Centrale uitgeverij
TaalNederlands
Soort boekPaperback
Publicatiejaar2015
Schrijf je eigen review
Recensie achterlatenHeerlijk bakken zonder gluten of melk
Jouw rating
Het artikel is toegevoegd aan je winkelwagen